Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

 

Σ. Ε. Ε. Π. Ε. Α. ΚΡΗΤΗΣ

Email: seepeakritis@gmail.com 

Τηλ.: 6976435467

 

 

                                           Α.Π.: 20

                06/09/2023

Θέμα: Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης

 

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι/-ισσες,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης θέλει να ευχηθεί σε όλους, Εκπαιδευτικούς, Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, μαθητές και γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Συγχαρητήρια στους/στις συναδέλφους/-ισσες αναπληρωτές/-τριες για την πρόσληψη και στους/στις νεοδιόριστους/-στες για το διορισμό τους. Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή αρχή στους συναδέλφους που τοποθετούνται πρώτη φορά σε σχολικές μονάδες ή ΚΕΔΑΣΥ της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Κρήτης (ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης) είναι ο πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας, ο οποίος ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) και εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Κρήτης, μόνιμους και αναπληρωτές, που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και τις Ε.Δ.Υ. της Περιφέρειας Κρήτης

Τα κενά στα σχολεία μετά την Α΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών παραμένουν πολλά. Αναμένουμε την επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών άμεσα, ώστε να ξεκινήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά. Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στο σύστημα προσλήψεων αναπληρωτών, καθώς και ο τρόπος διάθεσης των πιστώσεων σε κάθε φάση είναι ζητήματα που μας απασχολούν. Διεκδικούμε σύσταση νέων οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. και άμεση κάλυψη τους με μόνιμους διορισμούς. Σας θέλουμε όλους αρωγούς στους αγώνες μας για την διεκδίκηση των πάγιων θέσεων μας, των πάγιων θέσεων του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης και της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.  

 Μέσα στο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, θα ανακοινωθούν:

·        οι ημερομηνίες για τις  νέες εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-2024

·        οι ημερομηνίες για διαδικτυακές και δια ζώσης  συναντήσεις γνωριμίας και ενημέρωσης των κλάδων Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

 


Ο Πρόεδρος       Φασουλάκης Ιωάννης                                                                                         



  Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

        Μπριτζολάκη Θεανώ

                     Κουρκούνα Μαρία

                    Δεληγιάννη Ελευθερία

                    Μιχελιουδάκη Άννα