Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

 

Θέμα: Απεργειακές κινητοποιήσεις Πέμπτη 18/3/2021


  • Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει κηρύξει απεργία για τους εργαζόμενους ΕΕΠ ΕΒΠ, καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για τις περιοχές που επιβάλλεται η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16/2/2021. Βάσει αυτού ο Σ.Ε.Ε.Π.ΕΑ Κρήτης ορίζει την Πέμπτη 18/3/2021 απεργία για τους ΕΕΠ ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ.

  • Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.ΕΑ Κρήτης καλεί όλους τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 18/3/2021 στη 13.00 μ.μ στα γραφεία της ΠΔΕ Κρήτης στο Ηράκλειο, Λ.Κνωσσού 6.

  • Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Κρήτης ανταποκρινόμενο στην ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α (που εκδόθηκε στις 16/3/2021 με αριθ. Πρωτ. 18) κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 από τις 8:00 π.μ έως τις 11:00 π.μ και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας, ότι το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00-14:00, για τις συγκεκριμένη ημέρα καλύπτοντας και το ωράριο των συναδέρφων που εργάζονται σε Ολοήμερα Σχολεία από τις 13:30 έως τις 16:00 για όλους τους εργαζόμενους ΕΕΠ ΕΒΠ σε Σχολεία γενικής που εργάζονται εξ αποστάσεως, όπως και σε εργαζομένους ΕΕΠ ΕΒΠ σε ΚΕΣΥ, οι οποίοι επιθυμούν να συμπαρασταθούν στις προγραμματισμένες δράσεις των οικείων ΣΕΕΠΕΑ για τα ειδικά σχολεία.

    Με εκτίμηση,

    το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Κρήτης



 ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Κρήτης ανταποκρινόμενο στην ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α (που εκδόθηκε στις 16/3/2021 με αριθ. Πρωτ. 18) κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 από τις 8:00 π.μ έως τις 11:00 π.μ και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας, ότι το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00-14:00, για τις συγκεκριμένη ημέρα καλύπτοντας και το ωράριο των συναδέρφων που εργάζονται σε Ολοήμερα Σχολεία από τις 13:30 έως τις 16:00 για όλους τους εργαζόμενους ΕΕΠ ΕΒΠ σε Σχολεία γενικής που εργάζονται εξ αποστάσεως, όπως και σε εργαζομένους ΕΕΠ ΕΒΠ σε ΚΕΣΥ, οι οποίοι επιθυμούν να συμπαρασταθούν στις προγραμματισμένες δράσεις των οικείων ΣΕΕΠΕΑ για τα ειδικά σχολεία. Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει κηρύξει απεργία για τους εργαζόμενους ΕΕΠ ΕΒΠ, καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για τις περιοχές που επιβάλλεται η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16/2/2021. Βάσει αυτού ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης ορίζει την Πέμπτη 18/3/2021 απεργία για τους ΕΕΠ ΕΒΠ σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Η κυβέρνηση αποφάσισε πρόσθετα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας , εξαιρώντας τα ειδικά σχολεία, με συνέπεια να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων μαθητών, Εκπαιδευτικών, Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού των Ειδικών Σχολείων. Τα ειδικά σχολεία βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο λειτουργίας και υποστελέχωσης λόγω των αδειών ειδικού σκοπού του προσωπικού. Διεκδικούμε, ότι προβλέπεται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, να αφορά όλους τους μαθητές, Γενικών και Ειδικών Σχολείων!
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Κρήτης