Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Με αφορμή το προγραμματισμένο ραντεβού του Δ.Σ με τον διευθυντή περιφερειακής διεύθυνσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκη εχθές 07/08
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ
  Σε κλίμα φιλικό και συνεργατικό εξελίχτηκε η συζήτηση των μελών του ΔΣ και του διευθυντή της ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ
 Τα θέματα που κατατέθηκαν ήταν αρκετά και απολύτως σημαντικά για όλους τους κλάδους μας, έχοντας πλέον επιβεβαιώσει πως φέτος οι προσλήψεις θα γίνουν με περιφερειακούς πίνακες και οι μόνιμοι διορισμοί καλώς εχόντων των γεγονότων τέλος του έτους το βασικό ερώτημα και αίτημα ήταν ο αριθμός των πιστώσεων, ζητάμε τον ίδιο αριθμό πιστώσεων για την Κρήτη με βάση τα δύο τελευταία χρόνια να καλυφθουν όλα τα λειτουργικά κενά σε όλους τους νόμους καθώς ο προβληματισμός όλων μας είναι η μείωση του ποσού των πιστώσεων ΕΣΠΑ άρα με απλές μαθηματικές πράξεις λιγότερες πιστώσεις.
   Επίσης όλες οι πιστώσεις να έρθουν νωρίς έτσι ώστε όλοι οι συνάδελφοι να είμαστε στα σχολεία μας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η κατανομή τους να γίνει μαζική ΣΜΕΑΕ και γενικής μαζί. 
     Σε απάντηση του κ. Καρτσωνάκη στο θέμα αυτό ήταν πως θα επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου και τον κ. Κασσιανό, η συνάντηση μας θα επαναληφθεί έως τέλος του μήνα έχοντας συγκεκριμένες γραπτές απαντήσεις. 
  Κατατέθηκαν επίσης αιτήματα αμοιβαίας ανταλλαγής και τροποποιήσεων συμβάσεων όπως μέχρι τώρα ισχύει στους δασκάλους και καθηγητές. 
   Θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουμε και για τις επόμενες προγραμματισμένες ενέργειες του συλλόγου μας. 

Με εκτίμηση το ΔΣ 
ΣΕΕΠΕΑ ΚΡΗΤΗΣ