Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Έγγραφο προς πδε ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ – ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
       Σ. Ε. Ε. Π. Ε. Α. ΚΡΗΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΖΕΥΞΙΔΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΛΟΥ
ΤΡΕΙΣ ΒΑΓΙΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Email : seepeakritis@gmail.com
Τηλ. 6947607529 /6987929078

     ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 02/09/2019
Αρ. Πρωτοκόλλου: 49 /2019
         Προς: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Θέμα : ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΠΔΕ ΚΡΉΤΗΣ ΕΝΟΨΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΌΝΙΑ 2019-2020
Αξιότιμε κύριε Περ. Διευθυντή Κρήτης
 Εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς, και των προσλήψεων των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ ο ΣΕΕΠΕΑ ΚΡΗΤΗΣ ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ στην περιφέρεια της Κρήτης καταθέτει σε εσάς τις παρακάτω προτάσεις για την ομαλή διαδικασία των προσλήψεων και την αποφυγή προβλημάτων που θα αποφέρουν ταλαιπωρία ως προς τα σχολικά πλαίσια, παιδιά, γονείς και συναδέλφους.
  Οι προτάσεις αυτές είναι κοινές με την ομοσπονδία μας, με τον σύλλογο Αττικής και θα σας καταθέσουμε τα σχετικά έγγραφα αυτών.
  Προτείνουμε:
1)Να μοιραστούν όλες οι πιστώσεις ταυτόχρονα και ΟΧΙ σταδιακά.
2)Μόλις δοθούν τα κενά να συνεδριάσει άμεσα το Πυσεεπ προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία των προσλήψεων.
3)Να καλυφθούν όλα τα κενά ΣΜΕΑΕ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΕΣΥ από όλες τις ειδικότητες ΕΕΠ-ΕΒΠ από την έναρξη της διαδικασίας των προσλήψεων, έχοντας το περυσινό γεγονός που συνέβη σε νόμο μας να μη δοθεί από την αρχή ούτε μια θέση συγκεκριμένης ειδικότητας συναδέλφου σε ολόκληρο τον νόμο και κάλυψη της σε β φάση των πιστώσεων. 4)Τα λειτουργικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ να δημοσιοποιηθούν από εσάς και τους αιρετούς πριν τις τοποθετήσεις.
5)Να γίνει έλεγχος αν τα λειτουργικά κενά που δηλώνουν οι διευθυντές των σχολικών δομών για το έτος 2019-2020 συνάδουν με αυτά των προηγούμενων ετών.
6)Να γίνει δεκτό το αίτημα που ήδη σας έχουμε καταθέσει στην προηγούμενη συνάντηση του Ιουλίου, να ισχύσει και σε εμάς η αμοιβαία ανταλλαγή συναδέλφων και η βαλτιωση θέσης μετά από αίτημα για σοβαρούς λόγους ή οικογενειακόυς.
 Ελπίζουμε και ευχόμαστε να κυλήσει ομαλά όλη η διαδικασία χωρίς καθυστέρηση με γνώμονα την άψογη συνεργατην και την εξυπηρέτηση όλων των υπαλλήλων της ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ ώστε να είμαστε όλοι οι συνάδελφοι 11 του Σεπτέμβρη στις θέσεις μας.
 Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά στην άμεση ανταπόκριση της συνάντησης μας.
Με εκτίμηση το
ΔΣ ΣΕΕΠΕΑ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. 
 ΜΑΛΒΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ                                                                                         
  Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΧΡΙΣΤΙΝΑ